با سلام ، با توجه به استفاده زیاد از شکر و برنج در پخت شله زرد این دسر سالم نمی باشد ومصرف بیش از حد آن باعث افزایش قند خون و چاقی می شود و در بیماران مبتلا به دیابت به شدت منع مصرف دارد
با سلام ، با توجه به استفاده زیاد از شکر و برنج در پخت شله زرد این دسر سالم نمی باشد ومصرف بیش از حد آن باعث افزایش قند خون و چاقی می شود و در بیماران مبتلا به دیابت به شدت منع مصرف دارد
پاسخ کاربران به این سوال
دکتر مهدی حاجی عباس شاهرودی - دکتری فیزیولوژی ورزشی
7 ماه پیش
گفتگو با این مشاوردکتر مائده اخوان صفایی - پزشک عمومی
1 سال پیش
گفتگو با این مشاوردکتر مائده اخوان صفایی - پزشک عمومی
1 سال پیش
گفتگو با این مشاورافشین
1 سال پیش
برترین پزشکان
مرضیه نجفی
مشاهده پروفایلکارشناسی ارشد تغذیه و رژیم
سارا سیدی
مشاهده پروفایلکارشناسی تغذیه
دکتر مهدی حاجی عباس شاهرودی
مشاهده پروفایلدکتری فیزیولوژی ورزشی
سید سعید مختاری
مشاهده پروفایلکارشناسی ارشد تغذیه
زهرا لله زاده
مشاهده پروفایلکارشناسی ارشد تغذیه
به فــکر سلامــتیت بــاش!! با »حــال« پولش جـــور میشه
سرویس اقساطی برای خدمات پزشکی، دندانپزشکی و زیبایی
parham
1 سال پیش
شمسی
1 سال پیش
هدیه جمالی
1 سال پیش
بنفشه
1 سال پیش